daily dialogues stoot door naar 1e plek emerce 100

2017 was ons eerste moment van glorie in de Emerce 100, met een gedeelde 3e plek. Daarna is het alleen maar beter gegaan. In 2018 gedeeld 2e, evenals in 2019, maar toen met een hogere score. In 2020 doen we er nog een schepje bovenop: gedeeld 1e!

In de deze week uitgekomen nieuwe lijst met topagencies zien we onszelf terug op een gedeelde 1e plaats in de categorie digital marketingbureaus middelgroot. Dat we daar enorm trots op zijn mag duidelijk zijn! We investeren al jarenlang in de relatie met onze schitterende klanten en dat betaalt zich dus uit.

De Emerce100 komt jaarlijks uit en is een lijst met daarin de best beoordeelde agencies. Beoordelingen worden gegeven door beslissers werkzaam binnen marketing en dat is ook precies de rede waarom deze ranking voor ons zo belangrijk is. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction.

We gaan er uiteraard alles aan doen om ook komend jaar weer in de lijst te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *