Blog Frankwatching: local social media marketing retail

Social media worden steeds meer gezien als volwaardige kanalen voor branding. De kosten zijn relatief laag, targeting-mogelijkhedenzijn subliem, en de netwerken (met name Facebook) zijn ook nog eens in staat je publiek cross device te volgen. Kortom, branding, maar met een conversiestaartje. Het gebruik van social media voor lokale marketing neemt nu ook een enorme vlucht. Facebook ontwikkelde zelfs al een speciale optie voor grote merken om al hun winkels onder centraal beheer te brengen. En wat te denken van Snap, dat Places overnam om meer grip te krijgen op offline lokale aanwezigheid? Kortom, er is heel wat gaande op het vlak van lokale socialmedia-maketing. In mijnĀ artikel op Frankwatching leg ik uit wat de voordelen zijn en hoe je het aan kunt pakken:Ā https://www.frankwatching.com/archive/2017/07/24/meerdere-winkels-zet-lokale-socialmedia-marketing-op-stappenplan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *